Girard-Perregaux kattens öga, blond med ansikts fånga vackra stunder

År 1791 var Girard-Perregaux i La Chaux de Fonds i Schweiz grundades, en av världens äldsta äkta klocka fabriken. Som en av världens få kvarvarande professionella klocka fabrik, är Girard-Perregaux största önskan att titta på fabriken ärorika förflutna in i framtiden. Att ständigt förnya ansvar Girard-Perregaux bakom otaliga generationer av utestående urmakare outtröttliga ansträngningar för att bötfälla urmakeri tradition framåt. Mer än två århundraden har varumärket registrerat ett patent klock nästan 80, för att etablera en tradition av kompetens och extraordinära watch många framstående verk. Idag alla provsmakning och innovativ design är en utmärkt representant – Girard-Perregaux Katten synar serien damer titta på. Denna serie av klockor kommer att tas väl emot av allmänheten sedan starten 2004, lockade det omfattande industri uppmärksamhet.

Utseende / Material

Girard-Perregaux kattens öga serie 80484D53P662-BK6A klocka _ Utseende

 

Girard-Perregaux katt ögon från färgen synpunkt är mycket annorlunda. Dial kvittning av gröna alger som porlande blå vågor i allmänhet har en mystisk känsla av avstånd. 35.25×30.25 mm, horisontell oval är vitt guld fallet definitivt en klassisk klassiker, den yttre ringen inläggningar med mousserande samlingar av små diamanter, kommer viken vara vattenliknande blå ögon upplysta glänsande. På ratten, tidsskalan till ett stort antal, datum fönster och runda diamanter presenteras, hur föränderlig, livlig takt och levande. Slå 9:00 position små sekunder skiljer sig från den konventionella andra plattan presentationen, under de senaste några små runda fönster, fjälliknande nål spridning slumpmässigt avges utåt, som katt i allmänhet skarp, angelägna om att fånga tid minuter och sekunder. Med grön läderrem klocka med konsistens och smak passar perfekt – tyst och mycket insiktsfulla, mycket roligt.

ser Data
tabell diameter 35.25×30.25 mm fallet Tjocklek 10,45 mm
Dial Färg mörkgrå Formen på ratten oval
Tabell Mirror Material Safir kristallglas material krona 18K vitguld
Strap Färg grön BraceletStuff läderbälte
clasp Material 18k guld vattendjup 30 meter

sammanfattning

 

 

Sedan 1791 har Girard-Perregaux skrivit sin egen historia av klockan, och på grund av sin strävan efter den ultimata varumärke DNA har nått en världs aktad ställning. Urtillverkningen, är det kristallisation av sinnet, men också estetik och tekniker med strävan efter perfektion. Idag, den enda blåögda Smart Katten synar serien kommer denna mening återspeglades levande. Mycket feminin innovativ design speglar inte bara honkatt med samma mjuka, visade också sin rastlösa hjärta. Girard-Perregaux Katten synar är utrustad GP03300-0044 typ rörelse, byggd 28 stenar, vibrationsfrekvens upp till oscillationsfrekvensen 28800 per timme och har en effektreserv på 46 timmar, kan sägas vara en charm både inom och utanför ögat, för att göra vackra stunder extravaganza.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *