Tidig exponering? Det kommer att ge två 47 mm Panerai klocka debut 2017 SIHH

föddes 1991, klockor high-end Geneva International Salon (SIHH) kan sägas titta den årliga händelsen det största samfundet, kan vi se det senaste arbetet av de största tillverkarna och oberoende klock varumärken på show. Även i 2016 det finns nästan två månader fram till slutet, men vissa tillverkare har redan börjat den nya exponering inför nästa års SIHH, och detta är den leverantör bord fans som kallas ”Panda Hai.”

Tidig exponering?  Det kommer att ge två 47 mm Panerai klocka debut 2017 SIHH6

Tidig exponering av två Radiomir tre dagar Acciaio titta på fallet är tillverkade av 12-sidig infattningsdesignen och präglade ” OFFICINE PANERAI BREVETTATO ord”, som betyder ” Panerai patent.” Så design från 1930-talet Ref.3646 typ A titta kropp, som lanserades 2013, Panerai PAM00521 och PAM00522 också syns i samma 12-sidig ram, men ”OFFICINE PANERAI BREVETTATO” är ingraverat på målet snarare än det positiva. Klockor har sådana ord på den tiden användes inte i strid, utan att tillhandahålla ett nytt instrument italienska militära tester. Lanseringen av 2017 Panerai PAM00685 , PAM00687 två nya verk, typsnitt ram och originella 1930 modeller exakt samma polygon fasetter är ljusa matt polerad, verkar mer tredimensionell känsla av djup utanför.

Tidig exponering?  Det kommer att ge två 47 mm Panerai klocka debut 2017 SIHH2

Fallet rostfritt stål som används för att bygga bordet diameter är den klassiska varumärke 47 mm , militär stil, bör dominerande, varm Aipeinahai bord för fans vara precis rätt. Och förutom den traditionella svarta sandwich urtavla, PAM00687 antog också en annan från föregående watch brun ── faktum, klockor Panerai i den nya färgen. Inifrån och ut, från grunt till djup konsistens är mycket speciell och Panerai historia har sina rötter.

Tidig exponering?  Det kommer att ge två 47 mm Panerai klocka debut 2017 SIHH3

Eftersom den ljusemitterande material ── radium tidigt Radiomir använt radioaktivt, svart urtavla efter långvarig exponering kommer att producera blekning fenomen, så många urgamla klockor har blivit bruna ansikte plattan. Den nya PAM00687 toningseffekt är som uppringd presenteras tecken än denna historia. Naturligtvis har Panerai inte använt radium som ett Ijusemitterande material, betyder ytplattan således inte blekna.

Tidig exponering?  Det kommer att ge två 47 mm Panerai klocka debut 2017 SIHH5

Två nya Panerai klocka utrustad med hemlagad P.3000 kedja manuell rörelse, en del av skenan från den ursprungliga 02:58 formeln typ, nära den historiska klocka stil. Med dubbel fat, vilket ger kraft klockan 3 maj (72 timmar). Timmars snabb överföring design gör att användaren kan ställa in timme som enheten direkt utan rotation för att justera minutvisaren medurs.

Tidig exponering?  Det kommer att ge två 47 mm Panerai klocka debut 2017 SIHH4

3 på Days Acciaio- PAM00687 Radiomir (vänster) / PAM00685 (höger) rostfritt stål fall, diameter 47 mm, timmar, minuter visar den P.3000 manuell rörelse , effektreserv 72 timmar, safirglas målet, vattentät 30 m referens Pris 9500 euro .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *