Basel Preview – Zenith pilot emalj titta tung attack

Basel Watch Fair 2014 trädde den slutliga nedräkningen, lanserar tre nya klocka Zenith, en av de mest oväntade, är en överdimensionerad flygare tabell –type 20, verkar det välta alla piloter bord produktionskoncept, och den ursprungliga funktionen – den första förändringen för konst som den första, med en blick.

Zenith Pilot Type 20 brand emalj bord

Denna senaste Zenith Pilot Type 20 klocka med en 60 mm diameter stort bord, och hela fallet helt och hållet av ett skal insvept i transparent safir, eller att titta på fallet mitten är en transparent safir ringen. Detta är den första någonsin i historien om Zenith safir som ett material av klockan fallet, är det också den största i historien av transparent titta på fallet.

Zenith Pilot Type 20 brand emalj bord

Dessutom, i färd med att klockan är särskilt återspeglas på ratten med stor brand emalj bränning, ram, klackar och kronan är platinaytan via handsnidade lyx mönster, reflektera stark övergripande tillverkningen, och tidigare pilot tabellen är helt annorlunda.

Zenith Pilot Type 20 brand emalj bord

Dessutom är klockan monterad inuti varumärket i 1960, utvecklade den ikoniska rörelsen –Calibre 5011K, den befintliga posten, som hade varit Neuchatel observatoriet utfärdat den mest exakta kronograf utmärkelse, har denna rörelse monterats och marina kronometer fickur. Idag är denna rörelse endast en liten del av inventeringen, och sedan uppgradera programmet för att titta på pilot typ 20 (gräns 10).

真 力 时 DEN FÖRSTA SYNOPSIS

Zenith EL PRIMERO serien i år att lägga till nya medlemmar och namngav EL PRIMERO synopsis, till den klassiska serien av öppna fönster som visar den interna strukturen av precisionsmaskiner. Denna nya Zenith EL PRIMERO monterad inuti klockan Calibre 4613 självuppdragande rörelse, har internt bruk av kiselmaterial gång hjul och ålar gaffel, som används i kisel gång systemet redan börjat, men inte universell, Rolex har utvecklas och användas, och slutligen bekräftat att det inte är idealiskt att ge upp, Patek Philippe har bygga kisel utvandring trilogin. Fördelarna med kisel som inte kräver smörjning, men det är mer spröd. I år har tillämpningen av kisel utvandring systemet stärktes trenden, jämfört med traditionella institutioner, det är verkligen mer överlägsen.

真 力 时 DEN FÖRSTA SYNOPSIS

Denna typ klocka lanserade totalt tre, respektive ökade guld material, rostfritt stål fallet och rostfritt stål bandet avsnitt stål läder rem modeller.

真 力 时 DEN FÖRSTA LÄTTVIKT

Den här gången Zenith EL PRIMERO Chronograph kommer att lanseras i år i Basel är nytt i det senaste året har det lanserar varumärket, men det kommer verkligen att vara tillgänglig förrän i år i Basel. Titta på fallet med kolfibermaterial, krona och knappar som titan, dessutom en mycket viktig punkt, är monterad inuti klocka varumärke hemlagad EL PRIMERO 400B automatisk rörelse, de inre komponenterna är viktiga för användningen av titanmetallmaterial, inklusive huvudplattan, 5 däck, fat plywood däck och svänghjul gång gaffel och ålar hjul plywood, plywood timing komponenter, totalt jämfört med koppar, viktminskning på 25%.

真 力 时 DEN FÖRSTA LÄTTVIKT

Dessutom, titta på skivan fortfarande använder den klassiska grå, blå och svart tre färger, är en klassisk kronograf EL PRIMERO ikoniska element. I syfte att minska kvaliteten på klockan, har rörelsen gjort en särskild ihåligt handtag, i syfte att uppnå låg vikt, estetiska utan avkall på prestanda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *